Méliusz Antikvárium Antik könyvek, használt könyvek, régikönyvek

Gasztronómia, Borászat, Szakácskönyv

Megjelenítve 1-30 a 86 találatból.
A karcsúság receptjei-Update 1 étel-és mozgásreceptek

Budapest, 2005. Alexandra, 301 oldal, gazdag színes képanyaggal, kiadói karto-kötésben, jó állapotban.

Súly: 1431 g
2800 Ft
A négy alapíz szakácskönyve-Savanyú

Budapest, 1987. Mezőgazdasági Kiadó, 207 oldal, kiadói papírborítóban, a hátsó borító szélén kb 1cm-es szakadás, egyébként jó állapotban.

Súly: 253 g
400 Ft
Árva György: Étlapírás magyar, orosz, cseh, lengyel és szerb-horvát nyelven

Budapest, 1975. Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó, 513 oldal, kiadói karton-kötésben, a gerinc szélén celluxos ragasztás, belül jó állapotban.

Súly: 823 g
1800 Ft
Balogh-Kozma-Mosonyi: Halastavi pecsenyekacsa

Budapest, 1975. Mezőgazdasági Kiadó, 210 oldal, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 318 g
2500 Ft
Barta Miklós: Sajtételek

Budapest, 1986.Minerva, 209 oldal, színes képekkel, kiadói papírborítóban, jó állapotban.

Súly: 246 g
800 Ft
Barta Miklós: Sajtételek

Budapest, 1986.Minerva, 209 oldal, színes képekkel, kiadói papírborítóban, jó állapotban.

Súly: 248 g
800 Ft
Barta:Mindennapi gyümölcseink ételben és italban

Budapest, 1987. Közgazdasági és Jogi Kiadó, 110 oldal, színes képekkel, kiadói karton-kötés, jó állapotban.

Súly: 473 g
800 Ft
Bodó Alpár: A 100 legjobb halétel

Kistarcsa, 2004. STB Könyvek Kiadó, 80 oldal, kiadói papírborítóban, jó állapotban.

Súly: 83 g
700 Ft
Borkönyv

Budapest, 1989. Agroinform, 126 oldal, színes illusztrációkkal, kiadói karton-kötés, jó állapotban.

Súly: 383 g
800 Ft
Bozsik Valéria: Különleges zöldségételek

Budapest, 1981. Mezőgazdasági Kiadó, 276 oldal, fekete-fehér illusztrációkkal, kiadói karton-kötés, jó állapotban.

Súly: 337 g
600 Ft
Burits Oktáv-Erdélyi Lajosné dr.:Miből?Mit?Hogyan?

Budapest, 1978. Mezőgazdasági Kiadó, 292 oldal, kiadói karton-kötés, jó állapotban.

Súly: 361 g
500 Ft
Christian Teubner: Sajtok nagy könyve

Budapest, 2003. Aréna 2000 Kiadó, 254 oldal, kiadói karton-kötésben, újszerű állapotban.

Súly: 1368 g
3800 Ft
Christina Zacker-Sonja Mutter: Zsírégető diéta

Budapest, 2005. Mérték Kiadó, 128 oldal, színes képekkel, kiadói karton-kötésben, újszerű-jó állapotban.

Súly: 398 g
1000 Ft
Dobi Ildikó: Fogyókúra könnyedén

Budapest, 2002. Forever Kiadó, 112 oldal, kiadói papírborítóban, jó állapotban.

Súly: 76 g
400 Ft
Dobozy László:Sütés-főzés hegyen-völgyön vízparton

Budapest, é.n. Sportpropaganda, 132 oldal, szövegközti illusztrációkkal, kiadói papírborítóban, kopottas állapotban.

Súly: 143 g
500 Ft
dr Horváth Iván(szerk.): Teázóknak való

Budapest, 1985. Mezőgazdasági Kiadó, 147 oldal, 16 ábrával, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 216 g
800 Ft
Dr. Oetker: Fokhagyma-Több, mint fűszer

Budapest, 1998. Grafo Kiadó, 109 oldal, kiadói karton-kötésben, jó állapotban

Súly: 301 g
1200 Ft
Dr. Sonja Vilei: Glutenfreie rezepte für kinder

München, 2013. Compact Verlag, 126 oldal, végig színes képanyaggal az ételekről, kiadói papírborítóban, ÚJ KÖNYV!

Súly: 242 g
1200 Ft
Dworschák Ernő-Frank Júlia-Gundel Imre: A négy alapíz szakácskönyve-Sós

Budapest, 1986. Mezőgazdasági Kiadó, 188 oldal, kiadói papírborítóban, jó állapotban.

Súly: 231 g
500 Ft
F. Nagy Angéla: Saláta ABC

Budapest, 1983. Medicina Kiadó, 223 oldal, kiadói, karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 226 g
600 Ft
F. Nagy Angéla: Saláta ABC

Budapest, 1983. Medicina, 223 oldal, kiadói karton-kötés, a gerincnél kopottas.

Súly: 230 g
500 Ft
Fövényi-Lontay: Terítéken a marhahús

Budapest, 1979. Közig. és Jogi Kiadó, 24 oldal, kiadói papírborítóban, jó állapotban.

Súly: 21 g
500 Ft
Frank Júlia: A Te szakácskönyved

Budapest, 1991. Origo, 276 oldal, kiadói karton-kötés, jó állapotban.

Súly: 587 g
900 Ft
Frank Júlia: Desszerteskönyv cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak

Budapest, 1989. 106 oldal, kiadói papírborítóban, jó állapotban.

Súly: 107 g
800 Ft
Gabula András, Halmos Monika: Nagy szakácskönyv

Budapest, 2006. Szalay Kiadó, 120 oldal, gazdag képanyaggal, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 1130 g
2000 Ft
Gold-Magyar gasztronómia-Best of hungarian hospitality and wine producers-Magyar, angol, német

Budapest, é.n. Párizs 2000 kiadó, 268 oldal, gazdag képanyaggal, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 877 g
1000 Ft
Gold-Magyar gasztronómia-Best of hungarian hospitality and wine producers-Magyar, angol, német

Budapest, é.n. Párizs 2000 kiadó, 268 oldal, gazdag képanyaggal, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 881 g
1000 Ft
Gundel Imre: Gasztronómiáról és Gundelekről

Budapest, 1987. Mezőgazdasági Kiadó, 392 oldal, kiadói karton-kötés, jó állapotban.

Súly: 760 g
1100 Ft
Halász Zoltán -Hemző Károly: Magyarországi ízek -Sopron és környéke

Budapest, 1989. Corvina Kiadó, 39 oldal, végig színes képekkel, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 515 g
800 Ft
Halmos Monika: 55 ízletes reformétel

Budapest, é.n. Food Time, 44 oldal, gazdag képanyaggal, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 486 g
1200 Ft

Széchenyi Zsigmond: Denaturált Afrika

Janó Ákos: Kendermunkák és társasélet Szatmárban

Matolcsy-Sebestyén-Szalay: Kincses Kolozsvár I-II. (Magyar Hírmondó)

Természetismeret 6.-Magyarország tájai és élet...

Dujmov Milán, Szala-Nagy Mária: Magyarországi ortodox templomok

Guy de Maupassant: Egy asszony élete

Franz Kafka: Az átváltozás-Német-Magyar

Reader's Digest-Kertészkedés hónapról hónapra

Peter Mayle: Provence-i borbalhé

A világirodalom remekei-23 db. kötet egyben

Dr. Veress Elemér: Az izomnak meleggel előidézhető merevségéről, különös tekintettel a merevedő izom élettani tevékenységére

Barta:Mindennapi gyümölcseink ételben és italban

Adrian G. Gilbert-Maurice M. Cotterell: Maja próféciák

Angehrn Tivadar: Légáramlások Kalocsán. Az anemograf tízéves adatai alapján

Kassák Lajos: Mesterek köszöntése

Michael Reynolds: Az ördög segédtisztje-Jochen Peiper páncélparancsnok

Dr. Bartha András: Kézikönyv a nők elsárkányosodásáról

Sieger der Geschichte-Győztes történelem

Daryl Bernstein: Fel a csúcsra-Sikerkalauz tinédzsereknek

Robert Merle: Jó városunk, Párizs