Méliusz Antikvárium Antik könyvek, használt könyvek, régikönyvek

 

Regisztráció, vásárlás menete

A Méliusz Antikvárium.hu oldalon található könyvek megvásárlásához regisztráció szükséges. A felhasználók adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelés lebonyolításához használjuk fel, nem adjuk ki harmadik félnek! Regisztrálni a fejlécnél a "Bejelentkezés, regisztráció" menüpontra kattintva tud, kérjük az itt található űrlap pontos kitöltését a postázási kellemetlenségek elkerülése végett.

Sikeres regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mail-t az Ön által megadott e-mail címre (ha nem érkezik meg ellenőrizze a spam mappát). Ezt követően már lehetősége van vásárolni, előjegyezni az oldalon található könyvekből.

Ha befejezte a válogatást az oldalon a "Kosár" menüpontra kattintva tudja véglegesíteni a rendelését (miután bejelentkezett a személyes fiókjába). A postázási adatok végén az "átvétel" mezőben válassza ki az Önnek megfelelő szállítási módott majd a "megrendelés" gombra kattintva adja le a rendelését. Ezt követően kapni fog majd tőlünk egy e-mail-t amelyben megtalálja a vásárlás lebonyolításához szükséges tudnivalókat. A banki átutalásnál kérjük a megjegyzésben feltüntetni a könyv/könyvek adatait (szerző, cím), hogy betudjuk azonosítani kitől érkezett az utalás.

Elfelejtett jelszó

Ha a "belépés/regisztráció" menüpont alatt található "belépés" mezőben nem sikerül bejelentkeznie akkor jelszó-emlékeztetőt kérhet. A regisztrációkor megadott e-mail címet írja be a "jelszó-emlékeztető" mezőbe és kattintson az "emlékeztetőt kérek" gombra. A rendszer elküldi Önnek a belépéshez szükséges adatokat.

A könyvek állapota, termékleírás

A listában használt-és újszerű állapotú könyvek egyaránt megtalálhatók, a fotó/k mindig a raktáron lévő példányokról készülnek, nem másolunk be képeket más oldalakról! Előjegyezhető könyveknél az utoljára kapható példányról készült állapotfotó látható.

A termékismertetőben igyekszünk kritikus tájékoztatást adni az esetleges szépséghibákról-hiányosságokról a kellemetlenségek elkerülése végett.  Rossz állapotú könyvet nem kínálunk eladásra, viszont kidobni nem szeretünk semmit ha csak nem muszály ezért olyan előfordulhat néhány könyv esetében, hogy egy olvasásra abszolút alkalmas példány kötése, külső borítója nem tökéletes állapotú. Erről részletes tájékoztatást nyújtunk a leírásban és természetesen az eladási árat is ehhez mérten szabjuk, hogy a szerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkező könyvbarátoknak is legyen lehetősége a vásárlásra.

Amennyiben az ismertető és a feltüntetett fotó/k nem nyújtanak kellő tájékoztatást egy könyvről kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és megpróbálunk további információval szolgálni.

Keresés

Az oldalon található könyvek között egyszerűsített formában tud keresni ezért a túl sok felesleges találat elkerülése végett javasoljuk a pontosabb kifejezés megadását majd a "keresés" gombra kattintva a rendszer betölti a találatokat.

Előjegyzés

 Előjegyzést azokra a könyvekre adhat le amelyek már korábban megvásárolhatók voltak az antikváriumban de jelenleg nincs elérhető példány raktáron. Bejelentkezés után az "Előjegyzés" ikonra kattintva a rendszerünk rögzíti azt és amint beérkezik a keresett könyv (ennek ideje pár naptól több hónapig, ritka köteteknél akár évekig is terjedhet) értesítést küldünk róla. A sikeres előjegyzés nem jelent vételi kényszert.  A vásárlásra 3 nap áll rendelkezésre, ha ez idő alatt nem rendeli meg a könyvet kikerül a kosarából és az időrendben következő felhasználónak lesz lehetősége a vásárlásra. Ha senki nem vásárolja meg az előjegyzet könyvet akkor bekerül a mindenki számára elérhetők közé.

 Szívesen fogadunk előjegyzéseket olyan könyvekre is amelyek nem találhatók a listán, ez esetben e-mailben várjuk a keresett könyvek adatait.

Hírlevél

Azokat a regisztrált felhasználóinknak akik feliratkoztak, heti rendszerességel tájékoztatjuk újdonságainkról, legújabb akcióinkról hírlevél formájában.

Kedvezmények:

Regisztrált felhasználóink az alábbi kedvezményeket vehetik igénybe kizárólag a honlapon vásárolt könyvekre:

   - 15 000 Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget átvállaljuk

Postaköltség kalkuláció, postázás, fizetési mód:

A várható postaköltség még a rendelés leadása előtt kalkulálható a lenti díjszabás alapján. Minden könyvnél feltüntetjük a súlyát így Önnek csak választani kell melyik szállítási forma a legmegfelelőbb a költségek figyelembe vételével, több tétel rendelése esetén a könyvek összsúlya adja a végleges postai díjat. A csomagolásért nem számolunk fel külön költséget.

A vételár beérkezését követő munkanapon postára adjuk rendelését a regisztrációkor megadott postai címre, amennyiben ettől eltérő címre kéri a küldeményt kérjük jelezze nekünk még a rendelés leadása előtt a "megjegyzés" mezőben.

A vásárlást banki átutalással rendezheti melynek adatait a rendelés leadását követően elküldünk Önnek e-mailben. A postai utánvétes feladást korábbi kellemetlenségek miatt nem tudjuk vállalni, személyes átételre székhelyünkön van lehetőség hétfőtől-péntekig: 16-18h-ig mivel utcai árusítás jelenleg nem folytatunk.

A határon túli vásárlók esetében a nemzetközi postai díjszabás van érvényben, részletekről kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

 

2019. évi Postai díjszabás február 1-jétől

 

                                                Ajánlott levél         Elsőbbségi ajánlott levél                     

   30g-ig                 470-                              505-                                

   50g-ig                 515-                              565-                                

                     500g-ig                 685-                              795-                                                    

           2000g-ig               1405-                            1640-                                            

                                  

MPL Futárszolgálat: 

Az egész ország területére érvényes díjszabás az alábbi:

     2kg-ig:  1310-

     5kg-ig:  1530-

   10kg-ig:  1640-

   20kg-ig:  2190-

   30kg-ig:  4705-

   40kg-ig:  6775-

 

Foxpost:

Országszerte 60 Foxpost csomagautomata van kihelyezve jól megközelíthető forgalmas helyeken, nagyáruházakban, bevásárlóközpontokban. Ha ezt a szállítási módot szeretné kérni akkor a megrendelés folyamán válassza ki a listából azt az átvételi pontot amelyik leginkább megfelel Önnek.

Antikváriumunk ahhoz a csomagautomatához fogja majd feladni a csomagját amit a vásárlás folyamán megadott. Ha megérkezett a csomagja az automatához a Foxpost értesítést küld Önnek sms-ben ami egy kódott tartalmaz. Az automatánál az érintőképernyőn ezzel az egyedi kóddal tudja majd kinyitni azt a rekeszt ami a csomagját  tárolja.

Az átvétel sorban állás nélkül villámgyorsan lebonyolítható. Ha nem tudja átvenni aznap a küldeményét akkor 3 napig tárolják az automatában. Az árak az alábbiak szerint alakulnak 2018. 05. 03-tól:

4,5 cm x 36 cm x 53 cm                                   5 kg                                     699-

12 cm x 36 cm x 62 cm                                  15 kg                                     699-

20 cm x 36 cm x 62 cm                                  25 kg                                     799-

  60 cm x 36 cm x 62 cm                                  25 kg                                     1099-  

A táblázatból kiindulva sok esetben még egy nagyobb méretű könyv is mindössze 799ft-ért elküdhető a kiválasztott automatához így a szolgáltatás ára igen kedvező. Ha további kérdése lenne a szolgáltatással kapcsolatban keressen minket bizalommal.

További részleteket a linkre kattintva talál: http://www.foxpost.hu/

 

MPL Csomagautomata:

Országszerte 50 MPL Csomagautomatánál van lehetőség könyveink átvételére azoknak akik ezt a szállítási módot választják a vásárlás folyamán. Az automaták nagy része bevásárlóközpontoknál vagy forgalmas helyeken találhatók, a csomag a feladás napjától számított 2. munkanapon megérkezik az automatába, amiről elektronikus értesítést kap a vásárló(SMS, e-mail).

A csomag kivétele mindössze néhány pillanat, az SMS-ben és e-mailben kapott kód valamint a telefonszám megadására van szükség az automata érintőképernyőjén, és ezután kinyílik a rekesz. Az automaták az ATM-ekhez hasonlóan kamerás megfigyelőrendszerrel vannak felszerelve, az átvétel során videófelvétel készül ami indokolt esetben felhasználásra kerül.

A csomag átvételére 2 munkanap áll rendelkezésre, az SMS-ben és e-mailben kapott értesítés percre pontosan tartalmazza, hogy meddig vehető át az automatából. Amennyiben a megadott időpontig nem sikerül átvenni a küldeményt, egy újabb SMS értesítőben elküldik melyik posta hivatalban vehető át 5 vagy 10 napos őrzési időn belül.

Ha a megrendelés során az MPL Csomagautomata küldést választja, akkor az alatt található üres mezőbe gépelje be annak a városnak a nevét ahova szeretné kérni a csomagot. A legördülő listából válassza ki az átvételi pontot ahol majd szeretné átvenni, és ezt követően adja le nekünk rendelését. Miután összeállítottuk a csomagját a megadott Csomagautomatához fogjuk küldeni, ahol a fentiek szerint veheti majd át. A megrendelt csomag mérete maximum 50x31x35cm és 20kg lehet.

Az automatához szállítás díja 889ft.

A rendelése összegét és az MPL Csomagautomata szállítás díját a megszokott módon a vásárlási értesítőben kapott számlaszámra kérjük elutalni, az összeg számlánkra történő beérkezését követően másnap küldjük a csomagot a megadott automata címére.

Az automatákat itt találja:

https://www.postapont.hu/partnermaps/csomagautomata

 

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az MPL Csomagfeladással kapcsolatban keressen bennünket telefonon vagy e-mailben és segítünk.


Dr. Komarnicki Gyula: A Magas-Tátra hegyvilága

Schäffer Erzsébet: Bodobács - Történetek útközben

Guy Breton: A királyi szoknyavadász

Dévainé Kluka Adrienne- Ujváry Zoltán:Dalol Kocsis Julianna (Gömör néprajza XXV.)-Dedikált!!

Ledács Kiss-Szűtsné: Ismerjük meg a keleti szőnyegeket

Karel Schulz: Kőbe zárt fájdalom-Michelangeló élete, 1981.

Nagy Bandó András (szerk.): Orfűi medvehagyma kincseskönyv

Gulyás Pál: Világító álom

J.R.R. Tolkien: Stock Image Der Herr der Ringe-1-3. A gyűrűk ura német kiadása

Bächer Iván: Zónázó

Kós Károly: Az országépítő - 1994.

Viga Gyula: Kőmunkák egy bükkalji faluban

Hodosán Róza: Szamizdat történetek

Király István: Iskolák és oktatásügy Balmazújvároson 1473-2000

Pogány Frigyes: Párizs

Vojnich Oszkár: Hogyan vadásszunk veszélyes vadra-1914.

Selvarajan Yesudian: Sport és jóga

Négy évszak-Versek az örök természetről

Janet Wright: A tökéletes menyasszony

Zádor Anna - Genthon István (főszerk.): Művészeti lexikon I-IV.