Méliusz Antikvárium Antik könyvek, használt könyvek, régikönyvek

Szakácskönyv, süteményes könyvek, borászat könyv

Megjelenítve 1-30 a 96 találatból.
Bozsik Valéria: Különleges zöldségételek

Budapest, 1981. Mezőgazdasági Kiadó, 276 oldal, fekete-fehér illusztrációkkal, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 337 g
600 Ft
A karcsúság receptjei-Update 1 étel-és mozgásreceptek

Budapest, 2005. Alexandra, 301 oldal, gazdag színes képanyaggal, kiadói karto-kötésben, jó állapotban.M24

Súly: 1431 g
2800 Ft
A négy alapíz szakácskönyve-Savanyú

Budapest, 1987. Mezőgazdasági Kiadó, 207 oldal, kiadói papírborítóban, a hátsó borító szélén kb 1cm-es szakadás, egyébként jó állapotban.

Súly: 253 g
400 Ft
Árva György: Étlapírás magyar, orosz, cseh, lengyel és szerb-horvát nyelven

Budapest, 1975. Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó, 513 oldal, kiadói karton-kötésben, a gerinc szélén celluxos ragasztás, belül jó állapotban.M20

Súly: 823 g
1800 Ft
Balogh-Kozma-Mosonyi: Halastavi pecsenyekacsa

Budapest, 1975. Mezőgazdasági Kiadó, 210 oldal, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 318 g
2500 Ft
Barta Miklós: Mindennapi gyümölcseink ételben és italban

Budapest, 1987. Közgazdasági és Jogi Kiadó, 110 oldal, színes képekkel, kiadói karton-kötés, jó állapotban.

Súly: 473 g
800 Ft
Barta Miklós: Sajtételek

Budapest, 1986.Minerva, 209 oldal, színes képekkel, kiadói papírborítóban, jó állapotban.

Súly: 248 g
800 Ft
Barta Miklós: Sajtételek

Budapest, 1986. Minerva, 209 oldal, színes képekkel, kiadói papírborítóban, jó állapotban.

Súly: 246 g
800 Ft
Bodó Alpár: A 100 legjobb halétel

Kistarcsa, 2004. STB Könyvek Kiadó, 80 oldal, kiadói papírborítóban, jó állapotban.

Súly: 83 g
700 Ft
Borics Kata: Gyógyító diéták

Budapest, é.n. Puedlo Kiadó, 167 oldal, kiadói papírborítóban, jó állapotban.

Súly: 125 g
1600 Ft
Borkönyv

Budapest, 1989. Agroinform, 126 oldal, színes illusztrációkkal, kiadói karton-kötés, jó állapotban.

Súly: 383 g
990 Ft
Burits Oktáv - Erdélyi Lajosné dr. :Miből?Mit?Hogyan?

Budapest, 1978. Mezőgazdasági Kiadó, 292 oldal, kiadói karton-kötésben, a gerinc szélén kisebb sérülés, belül tiszta lapokkal jó állapotban.

Súly: 361 g
500 Ft
Christian Teubner: Sajtok nagy könyve

Budapest, 2003. Aréna 2000 Kiadó, 254 oldal, kiadói karton-kötésben, újszerű állapotban.

Súly: 1368 g
2490 Ft
Christina Zacker-Sonja Mutter: Zsírégető diéta

Budapest, 2005. Mérték Kiadó, 128 oldal, színes képekkel, kiadói karton-kötésben, újszerű állapotban.

Súly: 398 g
1000 Ft
Desszertek

Budapest, 1994. Officina Nova, 110 oldal, színes képekkel, kiadói karton-kötésben, pici horzsolások az első táblán, egyébként jó állapotban.

Súly: 660 g
990 Ft
Dobi Ildikó: Fogyókúra könnyedén

Budapest, 2002. Forever Kiadó, 112 oldal, kiadói papírborítóban, jó állapotban.M18

Súly: 76 g
990 Ft
Dobozy László: Sütés-főzés hegyen-völgyön vízparton

Budapest, é.n. Sportpropaganda, 132 oldal, szövegközti illusztrációkkal, kiadói papírborítóban, a külső borító kopottas.

Súly: 143 g
500 Ft
dr Horváth Iván(szerk.): Teázóknak való

Budapest, 1985. Mezőgazdasági Kiadó, 147 oldal, 16 ábrával, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 216 g
800 Ft
Dr. Oetker: Fokhagyma-Több, mint fűszer

Budapest, 1998. Grafo Kiadó, 109 oldal, kiadói karton-kötésben, jó állapotban

Súly: 301 g
1200 Ft
Dr. Pollhamer Ernőné: Táplálkozzunk egészségesebben gabona alapú termékekkel!

Bp. 2001. Szaktudás Kiadó Ház, 107 oldal, 57 táblázattal,14 színes képpel, kiadói, karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 325 g
1500 Ft
Dr. Sonja Vilei: Glutenfreie rezepte für kinder

München, 2013. Compact Verlag, 126 oldal, végig színes képanyaggal az ételekről, kiadói papírborítóban, ÚJ KÖNYV!

Súly: 242 g
1200 Ft
Dworschák Ernő-Frank Júlia-Gundel Imre: A négy alapíz szakácskönyve-Sós

Budapest, 1986. Mezőgazdasági Kiadó, 188 oldal, kiadói papírborítóban, jó állapotban.

Súly: 231 g
500 Ft
F. Nagy Angéla: Saláta ABC

Budapest, 1983. Medicina Kiadó, 223 oldal, kiadói, karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 226 g
600 Ft
F. Nagy Angéla: Saláta ABC

Budapest, 1983. Medicina, 223 oldal, kiadói karton-kötésben, a gerincnél kopottas.

Súly: 230 g
500 Ft
Gabula András, Halmos Monika: Nagy szakácskönyv

Budapest, 2006. Szalay Kiadó, 120 oldal, gazdag képanyaggal, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.

Súly: 1130 g
2000 Ft
Gergely Anikó: Magyar kóstoló - Gasztronómiai utazás

Budapest, 2006. Vince Kiadó, 319 oldal, végig színes fotókkal illusztrálva, kiadói keménytáblás kötésben, újszerű, szép állapotban.

Súly: 1310 g
4000 Ft
Gold-Magyar gasztronómia-Best of hungarian hospitality and wine producers-Magyar, angol, német

Budapest, é.n. Párizs 2000 kiadó, 268 oldal, gazdag képanyaggal, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.M20

Súly: 877 g
1900 Ft
Gold-Magyar gasztronómia-Best of hungarian hospitality and wine producers-Magyar, angol, német

Budapest, é.n. Párizs 2000 kiadó, 268 oldal, gazdag képanyaggal, kiadói karton-kötésben, a hátsó táblán pici szúrásnyomokkal, jó állapotban.

Súly: 881 g
1000 Ft
Gundel Imre: Gasztronómiáról és Gundelekről

Budapest, 1987. Mezőgazdasági Kiadó, 392 oldal, kiadói karton-kötés, jó állapotban.

Súly: 760 g
1100 Ft
Halász Zoltán -Hemző Károly: Magyarországi ízek -Sopron és környéke

Budapest, 1989. Corvina Kiadó, 39 oldal, végig színes képekkel, kiadói karton-kötésben, jó állapotban.M22

Súly: 515 g
990 Ft

Jókai Mór: A lőcsei fehér asszony

Külföldi városkalauzok-Závodszky F.-Hans L.: Stockholm

Samantha Shannon: Csontszüret

Bőzsöny Ferenc: Aki a harangért szól... (azaz harangszótól - a hangszórón át - a harangszóig)

Ibos Éva: XIX-XX. századi magyar festészet - magyar, német, angol

Maderspach Viktor: Páreng-Retyezát, Vadászataim a Déli-Kárpátokban

Venesz József-Túrós Emil: A szakácsmesterség kézikönyve

Makkai Sándor: Ördögszekér

Französische grammatik

Gillemot László: Anyagszerkezettan és anyagvizsgálat

Illyés Gyula: Szíves kalauz-Útirajzok

Kulcsár István: Tudósítás átlagamerikából

Aranyhaj és a nagy gubanc

Diana Vowles: Matisse és a fauvizmus

Reiman István: A geometria és határterületei

Victor Hugo: A párizsi Notre-Dame

Michael Crichton: A gömb

Romain Rolland: Az elvarázsolt lélek I-II.

Kézműves céhek a Hortobágyért

Dr J.-G. Lemaire: La relaxation